advertise

جلسه ارزیابی عملکرد ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۲ شرکت توسعه معادن طلای کردستان برگزار شد.

جلسه ارزیابی عملکرد ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۲ شرکت توسعه معادن طلای کردستان روز یکشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۲ با حضور سیدمحمدصابر پرورش معاون امور شرکت‌ها، محمدرضا رضوانیان‌زاده مشاور مدیرعامل و مدیر امور طرح‌ها و پروژه‌ها، دکتر علی محمودی عضو موظف هیات مدیره، مدیران و کارشناسان شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین، مقداد مجدی مدیر عامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان و دیگر مدیران این شرکت در سالن جلسات هلدینگ صدرتامین برگزار شد.
مجدی مدیر عامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان در این جلسه، عملکرد ۹ ماهه این شرکت را در حوزه‌های کارخانه، معدن و زیر ساخت های انرژی پروژه تشریح کرد.


وی افزود: در حوزه احداث کارخانه استحصال طلای سقز با تلاش های بی وقفه تیم مدیریت پروژه شرکت، مرحله تایید مدارک مهندسی پایه توسط تکنولوگ خارجی به پایان رسید و با تغییراتی که در روش خرید تجهیزات اصلی خط تولید کارخانه در قرارداد فیمابین شرکت و پیمانکار (شرکت ایریتک) ایجاد و طی الحاقیه به ایشان ابلاغ شد، پیشرفتهای چشمگیری در روند تامین تجهیزات کارخانه ایجاد شده و قطعاً آثار ملموس این تغییرات را در ماه جاری شاهد خواهیم بود. در حوزه ساخت نیز عملیات خاکبرداری محوطه فرآوری در حال اتمام است و پس از این مرحله، نسبت به احداث ساختمانهای غیر صنعتی، اقدام خواهد شد.
مجدی ضمن تشریح چالش های ناشی از بروکراسی های اخذ مجوزات حین ساخت از سوی نهادهای دولتی در استان کردستان، از اخذ مجوزهای نهایی زیرساخت های آب، گاز و مخابرات خبر داد و افزود: در ماه جاری نسبت به تعیین مشاور و طراح خطوط انتقال آب و گاز به سایت کارخانه اقدام و به دنبال آن، پیمانکار اجرای زیرساختهای مذکور، از ابتدای سال آتی، عملیات اجرایی را آغاز خواهند کرد.

مهندس مجدی در خصوص زیر ساخت برق نیز گفت: در راستای تسریع در اجرای پروژه و کاهش هزینه های سرمایه گذاری، در حوزه تامین برق مصرفی کارخانه طلای سقز، از ژنراتورهای برق دوگانه سوز استفاده می شود.

مدیر عامل شرکت توسعه معادن طلای کردستان گفت: پروژه توسعه فعالیت های اکتشافی در محدوده معدن طلای قُلقُله، با انجام بیش از ۵۵۰۰ متر حفاری پودری و بالغ بر ۲۷۰۰ متر حفاری مغزه گیری در سالجاری به پایان رسید و ادامه حفاری مغزه گیری در این محدوده معدنی، با انجام بیش از ۳۰۰۰ متر حفاری دیگر، صورت خواهد گرفت.

مجدی ضمن تقدیر از تلاشهای مستمر مدیریت امور معادن شرکت افزود: پس از آنالیز نمونه های مربوط به این میزان از حفاری ها، تحلیل مجدد داده های مربوط به مدل های بلوکی انجام و نسبت به بروز رسانی ذخایر احتمالی و قطعی معدن طلای قلقله اقدام خواهد شد.


وی افزود: در حوزه استخراج معدن طبق تمهیداتی که در این بخش دیده شده است، قبل از پایان سالجاری، این حوزه از شرکت نیز در راستای تامین پایدار خوراک کارخانه استحصال طلای سقز، فعال خواهد شد. در پایان این جلسه، مدیران و حاضرین در جلسه ضمن تقدیر از زحمات مدیران شرکت توسعه معادن طلای کردستان، بر تسریع عملیات اجرایی پروژه و بهره برداری از خط تولید کارخانه استحصال طلای سقز در سال آتی تاکید نمودند.
شرکت توسعه معادن طلای کردستان در سال ۱۳۹۲ تاسیس و در حال حاضر با سرمایه ثبتی ۱۰ میلیارد تومان و با هدف بهره‌برداری از معادن طلای واقع در شهرستان سقز، استان کردستان مشغول به فعالیت است. ماموریت این شرکت اکتشاف، استخراج، فرآوری کانی‌های فلزی و غیرفلزی با تأکید بر صنعت فلزات گران‌بهاء با رعایت قوانین زیست‌محیطی، ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و ارتقاء حقوق ذی‌نفعان و سهامداران می باشد.


شرکت توسعه معادن طلای کردستان

شرکت توسعه معادن طلای کردستان

شرکت توسعه معادن طلای کردستان

شرکت توسعه معادن طلای کردستان
نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.